Η εταιρεία...

Η εταιρία Frost Line S.A. ιδρύθηκε το 1949 με βασικό αντικείμενο την επαγγελματική ψύξη & ξεκίνησε εξυπηρετώντας δυναμικά τον χώρο του super/ mini market. Γρήγορα, η δυναμικά εξελικτική της πορεία & η προοδευτική διεύρυνση του πελατολογίου της εκτόπισε την δράση της και στην παροχή πλήρους οργάνωσης (σχεδιασμό – προμήθεια) χώρων μαζικής εστίασης, αρτοζαχαροπλαστικής και delicatessen.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις, στις καλύτερες δυνατές τιμές , με το μικρότερο δυνατό λειτουργικό κόστος είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Αρχικά προσφέραμε για εσάς την πληρέστερη διανομή μιας πλήρους γκάμας ψυγείων των πιο κορυφαίων οίκων του εξωτερικού όπως JBG, AHT, EUROCRYOR, EPTA GROUP, MONDIAL, ELCOLD & VESTFROST. Τα τελευταία χρόνια, εσείς το ζητήσατε & εμείς επεκτείναμε την δυναμική μας & στον χώρο του αρτοποιείου διαθέτοντας τους επαγγελματικούς φούρνους υψηλών απαιτήσεων του γερμανικού κολοσσού DEBAG.

Με πελατολόγιο πανελλήνιας εμβέλειας το οποίο απαρτίζεται από μεγάλες αλυσίδες super market αλλά και μεμονωμένους επαγγελματίες, εγγυώμαστε πλήρη τεχνική υποστήριξη τόσο σε τοπικό επίπεδο μέσω του άρτια οργανωμένου –εξειδικευμένου τεχνικού μας προσωπικού, αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του πολυπληθούς δικτύου συνεργατών μας.

Θα μας βρείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Ταύρο Αττικής.